Spring til indhold

En zebra mere …

Jeg er altså ret vild med zebraer for tiden! I dag fik jeg lokket min yngste datter til at male med mig. Vi fandt en fint foto af en drikkende zebra.

FruBilledkunst - zebra tegnet af Priskilla 12 år

Vi havde ikke fået snakket om hvilke materialer vi ville male med, så vi har bare malet på et stykke almindeligt A4-karton. Zebraen er malet med akvarel … og baggrunden med PanPastel. Jeg tror altså, at jeg bliver nødt til at have nogle dåser PanPastel i billedkunst-lokalet, når jeg får lov til at komme tilbage. De er godt nok lidt dyre i anskaffelse, men de rækker langt, og jeg er ikke sikker på, at Priskilla (min datter) kunne have fundet den samme lethed med akvarel-farve.

Er der nogle af jer derude, der har erfaring med PanPastel i billedkunst?

Print Friendly, PDF & Email

1 tanke om “En zebra mere …”

  1. Pingback: Inspirationshæfte – zebra med variationer | FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights