Spring til indhold

Blue Dog i 1.klasse

20130320-182102.jpg

For kort tid siden bloggede jeg om forberedelsen af et undervisningsforløb med hunde som motiv, og om I kendte andre kunstnere, der arbejdede med hundemotivet. Meget hurtigt foreslog en anden blogger kunstneren George Rodrigues Blue Dog billeder.

1.klasse har set denne fine powerpoint med Blue Dog i mange forskellige situationer. Det første slide viser modellen – Georges egen hund Tiffany. (Siden har også andre resourcer til undervisningsbrug).

Bagefter guidede jeg dem gennem en optegning af Blue Dog, og så valgte de omgivelserne. Vi har farvet med neocolor og akvarel på akvarelpapir. Jeg synes børnene gjorde et fint arbejde, og jeg glæder mig meget til at se billederne færdige 🙂

Opdatering: Her er de færdige billeder og her kan du købe et lille hæfte om forløbet, der letter din forberedelse

Print Friendly, PDF & Email

3 tanker om “Blue Dog i 1.klasse”

  1. Hej Fru Billedkunst
    For flere år siden lavede jeg gentagne forløb med blue dog, som var en sikker succes hver gang. Nu er jeg igen havnet i en gruppe ( specialskole) hvor jeg kunne have lyst til en gentagelse. MEN: sidst brugte jeg bla også en gratis app hvor man kunne læse og høre om blue dog der var vist også noget med at man kunne farvelægge på ipad. Nu kan jeg ikke finde appen. Kan du evt hjælpe mig?
    Vh Bodil Fink

  2. Pingback: Blue Dog - færdige billeder fra 1.klasse | FruBilledkunstFruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights