Spring til indhold

Arkitektur som rummelig collage

Arkitektur www.FruBilledkunst.dkElevernes hustegninger er blevet rigtig flotte, så det har været rigtig spændende at tage dem til det næste skridt: rummelig collage.

Her er et clip fra Forenklede Fælles Mål – 3.-5.klasse – Maleri og collage – 3.fase.
ffm maleri og collage 3.-5.kl 3.faseEn assemblage er en slags 3dimentionel collage – hvor man sætter ting sammen. Ofte – men ikke altid – er det fundne objekter. Det er derfor måske lidt fint at kalde vores collager for assemblage, men rummelige er de i alt fald.

arkitektur collage - www.FruBilledkunst.dkHvis du ikke har læst om hvordan børnene har tegnet deres huse, kan du læse om det her.   Jeg havde lavet et eksempel på hvordan tegningen kunne gøres rummelig, men opfordrede eleverne til at bruge al deres kreativitet og finde på alle mulige ting, der kunne limes på. Det kunne være tegnede ting eller “rigtige” ting – f.eks. mos eller filtede dyr/mennesker.

Arkitektur collage i billedkunst - www.FruBilledkunst.dkarkitektur collage i billedkunst - undervisningsforløbarkitektur collage - www.FruBilledkunst.dkTil sidst lige et par detaljer fra mit eksempel …. 🙂
arkitektur collage forløb i billedkunst

Print Friendly, PDF & Email

1 tanke om “Arkitektur som rummelig collage”

  1. Pingback: Årsplan i billedkunst for 4.klasse | FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: