Spring til indhold

Pandaer i 1.klasse

FruBilledkunst - panda - 1kl (1)1.klasse har malet disse pragtfulde billeder af pandaer.

Efter at have fortalt lidt om pandaer, guidede jeg dem igennem optegningen. Da vi havde tegnet dyrene fik de selv lov til at vælge, hvor meget bambus, der skulle være i baggrunden.

FruBilledkunst - panda - 1kl (2)

Dyrene er malet med Neocolor.

Vi talte om at pelsen ikke er “papir-hvid”, men at den skulle males og have nogle farvespor. (Det har klassen heldigvis erfaring med fra deres isvaffel-tegninger)FruBilledkunst - panda - 1kl (3)Til baggrunden fik børnene lov til at vælge mellem mine PanPastel og Neocolor. Det er dejlig hurtigt at få lavet smukke tætte baggrunde med PanPastel, så det var det, de fleste valgte.

FruBilledkunst - panda - 1kl (4)Hvis du selv har lyst til at arbejde med panda-motivet og gerne vil have lidt mere vejledning, er jeg ved at skrive endnu et lille hæfte med alle trinene.FruBilledkunst - panda - 1kl (5)

Rammerne er bragt med tilladelse fra Eli Wilner og Company

 

Print Friendly, PDF & Email

6 tanker om “Pandaer i 1.klasse”

 1. Kære Fru Billedkunst
  Tak for dejlig hjemmeside og for at dele med andre. Din hjemmeside er super inspirerende; jeg er først efter 10 år som lærer begyndt at undervise i mit linjefag, billedkunst, og her kommer dit filantropiske bidrag og super gode hjemmeside som et kærkommet inspirerende redning. Du sælger også fra Saxo, og det synes jeg er meget interessant. Jeg har søgt efter selvportræt (mund, næse, øjne og hele ansigt) i dine undervisningsbud, men forgæves. Jeg kunne godt tænke mig at købe et sådan forløb.
  Håbefulde hilsner
  Maya
  Billedkunstlærer i 4. klasse på Stengård Skole

  1. Glædelig jul Maya
   Hvor er det hyggeligt med sådan en dejlig hilsen – det gør mig glad. Jeg er faktisk tæt på at få lagt sidste hånd på et par portrætbøger…. Tænker de bliver færdige her i ferien 🙂
   Kreativ hilsen
   FruBilledkunst

 2. Pingback: Flere smukke panda-bjørne - mal dem selv | FruBilledkunstFruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights