Spring til indhold

Op Art – version 2019

4.klasse er gået i gang med et helt nyt spændende projekt, som jeg glæder mig til at vise frem …. men her er en forsmag.

Udgangspunktet var en op art tegning. Du kan finde en vejledning til at lave den i mit gamle blogindlæg her.

Denne gang har jeg dog  krævet  lidt  mere  præcision – felterne  skulle  være nøjagtig  1*1cm,  og kuglerne  skulle  følge  baggrunds-gitteret.  Det  giver  et  lidt  skarpere  udtryk!

Børnene lavede baggrunden på et ark for sig selv, og fremstillede derefter et antal kugler, ved at tegne efter diverse runde ting og tegne gitter på kuglerne. Derefter har de klippet kuglerne ud.

Her er et fotografi af et af billederne, hvor en lille kugle er lagt ovenpå baggrundsarket … og nedenunder følger et foto af en af de store kugler.

Det næste mål er at få sat de forskellige fotografier sammen til en lille gif – altså en mini-film, hvor boldene bevæger sig ….. du ved, lige som dem, man sætter ind i f.eks. Facebook. Det kan være  lille mand, der hopper op og ned i begejstring …Jeg har lavet overskriften som en gif-film.

Jeg glææææder mig så meget til at vise dig, hvordan det færdige resultat! 

 

På glædeligt gensyn

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om “Op Art – version 2019”

 1. Hej,
  Jeg synes dette forløb er rigtig godt, derfor vil jeg bruge det, og laver GIF med min klasse. Jeg er ved at afprøve forløbet og lave selv en GIF. Men jeg er udfordret i forhold til at jeg gemte mine billeder i en mappe i Drev. Når jeg bruger EZGIF.com giver den mig ikke mulighed for at finde mappen med billederne i DREV. Jeg kan kun søge i mapper på selve computeren. Hvordan kan jeg få adgang? eller er mest bekymret på hvordan børnene kan have adgang til den mappe i DREV hvor de skal have deres billeder?
  Håber mit spørgsmål er til at forstå.
  På forhånd tak.
  mvh
  Ana Maria

  1. Kære Ana Maria
   Tak for din hilsen 🙂
   Det er det værste med teknik … at det ser forskelligt ud hver sted…
   På min skole har børnene umiddelbart adgang til drev på deres chromebooks, så der er det ikke noget problem.
   Når jeg sidder med min egen computer, kan jeg heller ikke få adgang til drev, men må downloade billederne – f.eks. til skrivebordet først, og så lade ezgif tage dem derfra …
   Alternativt må du spørge jeres ITvejleder om han/hun kan flytte drev over i “hurtig adgang” vinduet i venstre side …
   De bedste hilsener
   FruBilledkunst/Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights