Spring til indhold

Nyt skoleår … arkitektur og udstilling

Nyt skoleår = flere billedkunsttimer 🙂

Så er det nye skoleår efterhånden godt i gang. Jeg har været så heldig, at jeg har fået endnu et billedkunsthold, således at jeg nu er oppe på 5 hold = 10 lektioner. Jeg elsker det!

Arkitektur ….tanker ud fra FFM

Jeg har været i gang med at genlæse de (såkaldt) forenklede fælles mål for billedkunst, og hver gang jeg ser dem, slår det mig, hvor meget emnet arkitektur fylder. Når man kigger på  området “skulptur og arkitektur”, handler det i første del (altså 1.-2. klasse) mest om skulptur, men anden del (3.-5. klasse) handler RIGTIG meget om arkitektur – væk med ler, ostevoks og tape – med mindre det kan bruges til at lave bygninger/arkitekturelementer … Det undrer mig! www.FruBilledkunst.dk - arkitektur

Nå men …. hånden på hjertet, så har jeg ikke lavet særlig meget undervisning med arkitektur, så det var bestemt en udfordring! Jeg har ledt på nettet efter undervisningsforløb – men der var MEGET få, uanset om jeg søgte på dansk eller engelsk. Altså skulle jeg selv i gang med at blive klogere!

Jeg er i gang med et online-kursus i by-tegning og har læst en masse. Det har jeg sat sammen med noget af det, jeg tidligere har lavet. Det er der kommet et forløb med flere dele ud af – jeg glæder mig til at vise jer det.

 

Udstilling

Her i Næstved har vi hvert år et arrangement, der hedder Åbent Atelier.

En række kunstnere holder åbent hus/atelier en week-end, hvor man kan kigge forbi.

I år bliver det 3.-4. september. Sidste år var jeg en af de besøgende, men i år skal jeg være med for første gang. Jeg glæder mig og er meget spændt 🙂Tina Kejlberg - Eventyrlig eftermiddag 13x18

Nogle uger før, holder kunstnerne en fælles præsentations-udstilling – i år bliver det 20.-21. august i Næstved Storcenter.

Hvis du er i nærheden, vil det være rigtig hyggeligt, hvis du kigger forbi og hilser på. Vi skal være på Kurts torv.

Print Friendly, PDF & Email

5 tanker om “Nyt skoleår … arkitektur og udstilling”

 1. Hej Tina. Jeg undrer mig også over al den arkitektur, men tænker at dit forløb med eventyrslotte jo har mange gode arkitektoniske elementer i sig. Et rigtigt godt forløb. Så den e-bog er jeg meget glad for.
  Hilsen Helle

  1. Du har ret Helle – der er også arkitektur i eventyrslottene. Min udfordring er bare, at det emne bruger jeg mest i indskolingen, og alt om arkitektur i FFM, står i fasen 3.-5. klasse …..
   Dejligt at du har glæde af bogen 🙂
   Kreative hilsner
   Tina

  1. Hvor hyggeligt Karin. Vi er der kl. 10-16 om lørdagen (kl. 11-15 på søndag). Vi er ved det, der hedder Kurts torv – den modsatte ende af Bilka. Jeg skal efter planen være oppe i hjørnet på den lille scene 🙂

 2. Hej
  Hvor lyder det bare godt. Jeg glæder mig til at se dit forløb omkring arkitektur.
  Mange hilsner fra Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights