Spring til indhold

Ekspressionisme-forløb …. Her er vi kommet til

I sidste uge viste jeg nogle abstrakte billeder, mine elever havde malet ud fra forskellige følelser, og udfordrede dig til at gætte følelsen. Hvor mange rigtige fik du?

Ugen efter gættede eleverne på følelserne bag billederne – præcis som jeg opfordrede dig til at gøre – og derefter kom jeg med et oplæg om ekspressionismen. 

Der er det selvfølgelig ikke til at komme uden om Munchs “Skriget”, men vi kiggede også på ekspressionisten Franz Marc, der malede kulørte dyr. 

I denne uge er vi begyndt på parafraser af Franz Marc’s malerier. Vi tegner på sort papir med pasteller – det er en sjov og spændende udfordring for børnene!

Jeg glæder mig meget til at vise de færdige malerier frem!

 

Print Friendly, PDF & Email

4 tanker om “Ekspressionisme-forløb …. Her er vi kommet til”

  1. Pingback: 2018 (2.del) – tilbageblik, nye hæfter og et kig fremad | FruBilledkunst

  2. Pingback: Taler du om kunst med dine elever? | FruBilledkunst

  3. Hej Fru Billedkunst
    Jeg glæder mig bare til Ekspressionisme kommer som hæfte. Vi skal på vores 4. årgang på besøg på Øregård Museum til november, hvor der er en udstilling af Lundstrøm. Der er flere gange om året “kunstmøde” på Øregård Museum, som vi kommerr itl og jeg vil så vidt det er muligt arbejde op til eller arbejde “efter” med kunstneren og hans tid.
    Jeg har i det hele taget rigtig rigtig rigtig meget glæde af dine hæfter, som jeg bruger meget ofte. Vi har lige været inde og se og opleve Rundetårn og er ved at være færdige med malerierne til, f.eks. Jeg kan fuldstændig identificere mig med dig og har INGEN besværligheder med hæfterne. Jeg elsker dem. Så tak til dig, fru Billedkunst.
    Hilsen Dorte Brink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: