Fotorealistisk tegning på valgholdet

Nej, det er ikke to kopier, men en blyantstegning lavet af en valgholdselev sammen med fotoreferencen, han selv har taget. De kollegaer jeg har vist tegningen har også været i tvivl, og deres lærer er ret begejstret!

I efteråret arbejdede vi (ud over fotokurset) med et lille tegnekursus, som vi fulgte op med et tema om HJEM. Hvad giver dig følelsen af hjem? Hvad er det første du har lyst til at gøre/ det første sted, du har lyst til at være, når du kommer hjem efter en ferie? Det har valgfagseleverne tænkt over og taget fotos af. Dernæst har de omsat det til fine blyantstegninger.

Desværre røg vi ud i nedlukningen før vi blev færdige, så der er stadig mange tegninger jeg mangler at se – med her er de første – startet på skolen og færdiggjort mens de var hjemme.

Tegningerne er udført på specielt tegnepapir og udover de almindelige blyanter, har eleverne brugt ekstra sorte blyanter for at styrke kontrasten.Åh hvor jeg dog glæder mig til at komme i gang med almindelig valgfagsundervisning igen – jeg SAVNER mine valghold jeg ikke har set siden i begyndelsen af december.

Kreative hilsener

PS – undskyld til dem af jer, der fik et halv blogindlæg i mailboksen tidligere på ugen – jeg var lidt for hurtig på tasterne og kom til at udgive før indlægget var færdigt.

Print Friendly, PDF & Email

Du vil måske også kunne lide disse indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.