Spring til indhold

Vilde vidunderlig Danmark

Hjemme hos os ser vi næsten aldrig fjernsyn når det bliver sendt. I stedet streamer vi det vi gerne vil se, når vi vil se det, og i går stod den på Vilde vidunderlige Danmark.

Hvor er det dog et fantastisk program! Informativt og super smukt filmet. 
Vi er nået til program 2 – den med hav og kyst. Undervejs hørte vi om strandskaden, som curler sine unger frem i livet.

Som jeg nævnte i mit sidste blogindlæg er jeg også i gang med et online-kursus i fugletegning. Sidste gang var – meget passende – om vandfugle. Og lige som i sidste uge, har vi fået lektier for. Derfor skulle de sorte og hvide fjer samt de flotte rødorange ben og ditto øjne ikke kalde særlig højt, før jeg var nødt til at finde mine akvarelfarver frem!

Jeg kan rigtig godt lide at blande billederne med tekst. Desværre er der ikke så meget biolog i mig, så al teksten er noget, jeg har googlet mig til.


Udover det har jeg brugt en del at min miniferie på at arbejde på en ny bog om akvarel med børn. Dengang jeg selv blev introduceret til akvarellen, var det med massevis af kedelige øvelser …. Det må kunne gøres bedre, tænkte jeg, og så gik jeg i gang. Jeg håber snart at kunne vise dig mere, for jeg er ret begejstret for forløbet.

I dag har jeg optaget 3 film til forløbet – lige til at bruge i undervisningen. Dem glæder jeg mig til at vise børnene, for jeg har så mange gange haft udfordringer, når jeg har forsøgt at vise en hel klasse de forskellige teknikker. Det bliver så meget nemmere og bedre, når vi kan se det i stor størrelse på tavlen!

Pas på dig selv.

Kreative hilsener

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: