Spring til indhold

Det er det, der er skønt ved at undervise

I går fik jeg en dejlig lille hilsen på Facebook. Janne har lavet tukaner med sin 1.klasse, og jeg har fået lov til at vise børnenes fine billeder frem 🙂

Det er den begejstring jeg elsker! Man kan mærke Jannes engagement og næsten se børnene stolthed for sig. Undervisningen i billedkunst  gør en forskel i børnene (som rækker langt ud over de 45-90 minutter der er på skemaet).

1000 tak Janne fordi jeg måtte dele din hilsen.

PS hvis du vil male tukaner med “dine” børn, kan du finde mit hæfte under “billige inspirationshæfter” (øverst på bloggen)

Print Friendly, PDF & Email

1 tanke om “Det er det, der er skønt ved at undervise”

  1. Du har SÅ meget ret:
    “Undervisningen i billedkunst gør en forskel i børnene (som rækker langt ud over de 45-90 minutter der er på skemaet)”
    Tak for alle dine delinger af skønne forløb. Jeg læser dem med interesse. Undervisning i billedkunst må ikke nedprioriteres. Der ligger så mange vigtige processer gemt. Jeg håber, vi i fællesskab kan råbe verdenen op ved at tage børnene og faget alvorligt, udstille på skolerne, inspirere og dele med hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: