Spring til indhold

Cupcake collage – 4.klasse

20130113-224618.jpg

4.klasse har tidligere arbejdet med cupcakes med inspiration fra Wayne Thiebaud. Jeg ville gerne have børnene til at arbejde med samme motiv men med et nyt materiale. Inden vi gik i gang så vi på andre kunstneres cupcakes-collager … der er faktisk en del, hvis man googler det – f.eks. her og her.

Bagefter så vi et par youtube-video’er med Elizabeth St.Hilaire Nelson, hvor hun viser arbejdsprocessen – og så gik vi i gang!

Den første gang brugte vi på at sorterer farver fra ugeblade. Jeg havde sat 7-8 æsker op med små skilte: brun, hvid, blå, grøn, lyserød, lilla …

Photo 13-01-13 22.08.25

Næste gang vi mødtes, havde jeg fået en arabisk-talende dreng til at tage et lille blad med, vi måtte rive i – arabiske bogstaver er altså dekorative! Jeg supplerede også med nogle ark specialpapir og nodeark.

Børnene begyndte med at tegne motivet op med Neocolor II. Fordelen ved at bruge en vandopløslig farve er, at man kan “trække” noget af farven ind på lysere ark. Efter tegningen var godkendt, begyndte børnene at rive og lime stumper på med limlak.

Photo 13-01-13 22.24.17

Vi har arbejdet på nogle små maleplader (20x20cm). Da jeg købte dem hørte der små rammer til – det er perfekt til at dække kanterne!

Photo 13-01-13 22.34.25

Print Friendly, PDF & Email

1 tanke om “Cupcake collage – 4.klasse”

  1. Pingback: Basis-materialer - del 1 - FruBilledkunstFruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights