Revideret udgave af girafhæftet

Se giraffen forsideEn af mine rare læsere har lige gjort mig opmærksom på, at der mangler en side i trin-for-trin vejledningen i giraf-bogen.

Man kan sagtens bruge bogen alligevel, for det er små skridt, men beskrivelserne passer ikke helt med numrene på de sidste sider.

Jeg har nu rettet filen hos Saxo, så dem der gerne vil have den reviderede udgave, kan finde den her … og den koster stadig intet 🙂

 

I øvrigt vil jeg gerne sige tak til alle jer, der har været inde for at købe nogle af mine andre hæfter. Jeg udgav det første for 1½ måned siden, og der er allerede solgt 40 bøger – udover giraf-bøgerne.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig få respons på bøgerne – og gerne se nogle børnetegninger lavet efter dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "Revideret udgave af girafhæftet"

 1. Jeg er helt vild med at sidde og kigge på din side og få gode i ideer og inspiration til min undervisning. Jeg er ikke selv uddannet i faget, men holder selv meget af at tegne og male. Jeg har i år (som er mit første år på en ny skole) været så heldig at have hele 5 forskellige klasser i billedkunst, og det kræver lidt god inspiration nogle gange, så tusind tak for de mange spændende indlæg! Jeg har også købt et par af dine inspirationshæfter og arbejdet med formalfabetet. Mine 4. klasser har lavet nogle fantastiske zebraer og vi kaster os ud i giraffer i 5. klasse i morgen 🙂

  MVH. Lea.

  • Kære Lea
   Det lyder spændende!
   Tak for din tilbagemelding – det glæder mig meget 🙂
   Vh FruBilledkunst / Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.